Järjestyssäännöt

Vastuu on meillä kaikilla.

Mökää ja mekkalaa naapurista?

Yhtiömme järjestyssäännöt ovat meidän kaikkien viihtyvyyttä ja turvallisuutta varten. Ylenpalttista häiriötä ei kenenkään tarvitse sietää. Pyydämme ilmoittamaan häiritsevästä, tavanomaisesta poikkeavasta elämäntavasta tai häiriötä aiheuttavasta käyttäytymisestä ensisijassa toimistollemme. Esimerkiksi naapurihuoneistossa jatkuvasti haukkuvasta koirasta voi kuitenkin mainita ensin asiallisesti myös naapurille itselleen. On hyvä huomata, että asunnon vuokraaja vastaa myös vieraittensa käytöksestä.

Häiriöilmoitukset tulee toimittaa vapaamuotoisesti kirjallisena suoraan toimitusjohtaja Taina Ruhalalle. Ilmoituksen voi toimittaa sähköpostitse tai kirjeitse. On eduksi, mikäli ilmoituksen yhteydessä on myös toisen asukkaan lausunto häiriöstä. Ilmoituksesta tulee ilmetä häiriön ajankohta, häiriön aiheuttaja, ilmoittaja sekä kuvaus häiriöstä.

Tutustu järjestyssääntöihin:

Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalot Järjestyssäännöt

 

 

 

Mitä häiriköinnistä seuraa?

Häiriöilmoituksen vastaanotettuaan vuokranantaja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin häiriöiden poistamiseksi. Asia tutkitaan ja harkinnan perusteella annetaan VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMISvaroitus. Mikäli häiriköinti kuitenkin edelleen jatkuu, tee uusi kirjallinen ilmoitus, jossa tulisi mielellään olla myös muita todistajia. Varoituksen jälkeen aiheutetut häiriöt johtavat vuokrasopimuksen purkuun.

Virkavallan kutsuminen paikalle

Mikäli häiriö on erityisen vakavaa luonteeltaan tai häiriö ilmenee ilta- tai yöaikaan, voi asukas oman harkintansa mukaan soittaa poliisille hätänumeroon 112 ja pyytää heitä tarkistamaan ja tarvittaessa rauhoittamaan tilanteen. Poliisille tehdystä ilmoituksesta tulisi kertoa myös vuokranantajalle.

 

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.