Haapajärvi asuinalueena

Haapajärvellä viihdyt luonnon keskellä.


Haapajärvi – koti ja kokemuksia

Haapajärvellä on hyvä asua, elää, yrittää ja harrastaa. Luonnonkauniissa ympäristössä, kokoisekseen kattavien palveluiden keskellä viihtyy keho ja mieli. Elävä maaseutu ja ympärillämme oleva luonnon monipuolisuus ovat osa haapajärvistä elämänperustaa. Haapajärven Vuokratalot tarjoaa sinulle viihtyisää ja turvallista asumista aivan Haapajärven keskustan tuntumassa. Haapajärven monipuoliseen palvelutarjontaan voit tutustua täällä: Visit Haapajärvi

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.

Työtä ja toimeentuloa

Paikkakuntamme tunnettuja työnantajia ovat muun muassa Tiivi-ikkunoistaan tunnettu Pihla Group Oy, lasialan yritys PL-Glass, puualan yritys Ha-Sa Oy, kalustevalmistaja Elega Oy, raskaan liikenteen perävaunuvalmistaja Kome Oy, Hakki Pilke -klapikoneiden takaa löytyvä Maaselän Kone Oy sekä Puolustusvoimien Räjähdekeskus. Haapajärven työpaikkaomavaraisuus on ollut jo pitkään hyvällä tasolla – työpaikkoja on jopa enemmän, kuin työikäisiä tekijöitä!

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.

Haluaisitko harrastaa?

Haapajärvi on virkeä toiminnassaan, niin urheilun, kulttuurin, järjestötoiminnan kuin liike-elämänkin saroilla. Harrastaminen on Haapajärvellä mukavaa. Harrastuspaikkoja, seuroja ja harrasteseuraa löytyy laidasta laitaan aina pesäpallosta ammuntaurheiluun, moottoriurheilusta luontoretkeilyyn ja lasimosaiikeista kielten kiemuroihin. Harrastamaan pääsee yksin tai yhdessä, sisällä sekä ulkona. Valitse laji ja hyppää mukaan toimintaan! Jokilatvan opisto tarjoaa kursseja laajasti eri aloilta!

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.

Koulutusta ja huolenpitoa

Haapajärvellä on kattava päivähoito- ja kouluverkosto. Päivähoitoa on saatavilla kodinomaisissa perhepäivähoitopaikoissa, päiväkodeissa ja vuorotyöperheidenkin tarpeisiin sopivissa ryhmiksissä. Alakouluja esi- ja perusopetukseen löytyy keskustan lisäksi kyliltä. Yläkoulu sijaitsee keskustassa. Toisen asteen opetusta tarjoavat kansainvälinen ja monipuolinen Haapajärven lukio sekä JEDUn Haapajärven toimipisteen liiketalouden sekä maa- ja metsätalouden yksiköt. Sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärvellä tuottaa alueen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne.

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.