Omatoimiremontti

Remontoi asunnostasi sinulle sopiva.

tapettimalleja

”Mutta eihän vuokralla voi remontoida?”

Kyllä, vuokralla voi tietyin edellytyksin remontoida! Aina asuntoa ei  tarvitse omistaa, jotta siitä voi tehdä mieleisensä. Kodin yksilöllinen ilme lisää asumismukavuutta entisestään.

Pääset helposti tekemään kodistasi yksilöllisen ja viihtyisän tarjoamallamme remonttipaketilla. Sinulla on mahdollisuus tuoda asuntoosi uutta, oman makusi mukaista ilmettä maalatulla tai tapetoidulla tehosteseinällä. Ota yhteys taloyhtiösi kiinteistönhoitajaan, ja sovi hänen kanssaan remontin aloittamisesta. Ennalta valikoidusta, nykyaikaisesta tapetti- ja värivalikoimasta voit valita mieleisesi kuvion tai sävyn. Pintakäsiteltävien seinien määrä on rajoitettu yhteen/huone.  Sinun ei tarvitse omistaa maalaukseen tai tapetointiin tarvittavia välineitä, vaan saat tarvittavat pensselit, tapetointivälineet ja muut tarvikkeet kiinteistönhoitajiemme avustuksella.

Haluamme kiittää meillä pidempään asuneita asukkaitamme pitkään jatkuneesta vuokrasuhteesta. Asunnossamme yli 12 kuukautta asuneille tarjoamme remontointitarvikkeet ilmaiseksi. Alle vuoden asunnossamme asuneelta veloitamme tarvikkeiden kustannukset. Kysy lisää toimistoltamme!

Ohjeita maalaamiseen ja tapetointiin

Maalaaminen ja tapetoiminen on suhteellisen nopeaa ja helppoa. Alkuun voi olla kuitenkin vaikea päästä ilman hyviä työohjeita. Tikkurilan maalausvideoiden avulla pääset sinuiksi telojen ja pensseleiden kanssa. Yhteishyvän tapetointiohjeet kuitutapetille puolestaan alentavat liisterisankoon ja tapettiveitseen tarttumisen kynnystä. Noudatathan sinulle toimitettujen remonttituotteiden mukana tulevia ohjeita ja yleistä varovaisuutta. Työturvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Kiinteistönhoitajamme auttavat mielellään omatoimiremontin valmistelutöissä ja kaikissa sen aikana mieleen nousevissa kysymyksissä.

Ohjevideot

Teippirajauksen tekeminen (Tikkurila Oyj)

Sisäseinän maalaaminen (Tikkurila Oyj)

Seinän tapetoiminen (Yhteishyvä)

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.