Blogi

Kiinteistösihteerin kuulumisia vuodenvaihteeseen

04.01.2022

Vuosi on vaihtunut uuteen ja Hurmeen Lauralla alkoi jo viides vuosi Haapajärven Vuokratalojen kiinteistösihteerinä. Parasta Lauran mielestä työssä on työkaverit, monipuoliset työtehtävät ja mukavat asiakkaat. ”Kiinteistöala on mielestäni todella mielenkiintoinen ja alalla tapahtuu jatkuvasti muutosta. Viime vuosina olemme päässeet suunnittelemaan uudiskohdetta sekä peruskorjauskohdetta ja myös purkamaan kiinteistöjä. Jokainen hanke on prosessina erilainen ja todella mielenkiintoinen”, Laura summaa viime vuosien työprojekteja. Projektien lisäksi Lauran perustyönkuvaan kuuluu muun muassa: asiakaspalvelu, vuokravalvonta, asukasvalinnat, vuokrasopimusten teko, reskontran hoito, laskutus ja erilaiset raportointitehtävät.

 

Laura kiittää esimiestään, yhtiön toimitusjohtaja Taina Ruhalaa opastuksesta kiinteistöalan syövereihin: ”Tainan intohimoinen ote työhön ja innostus uusiin projekteihin ja hankkeisiin on todella inspiroivaa! Opin jatkuvasti Tainalta uutta ja hän kannustaa minua etenemään urallani. Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä Tainan kaltaisen ammattilaisen rinnalla. Meillä on myös todella hauskaa toimistolla yhdessä. Välillä tai itseasiassa aika useinkin kahvipöydässä saa nauraa vedet silmissä!”

 

Laura on päässyt kehittämään osaamistaan vuosien varrella erilaisissa koulutuksissa. ”Opiskelen parhaillaan työn ohessa isännöitsijäksi. Se tuo paljon uutta osaamista työhöni ja monipuolistuttaa työtehtäviäni entisestään”, Laura kertoo innostuneena.

 

Vuosi 2022 tulee olemaan Vuokratalojen toimistossa kiireinen erilaisten hankkeiden parissa. ”Haasteet ja sopiva kiire tuo lisäenergiaa työntekoon ja kun hankkeet on mielenkiintoisia ja monipuolisia, kuluu aika kuin siivillä”, Laura summaa loppuun.

 

Kuva: Emilia Tiitto

Jaa juttu:

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

tai soita Lauralle:
044 4456 131