Blogi

Vanhus- ja vammaisneuvoston tunnustus Haapajärven Vuokrataloille

11.10.2016

Haapajärven Vuokratalot sai Vanhus- ja vammaisneuvoston tunnustuksen Virikevintin toiminnasta Vanhusviikon juhlassa Haapajärvellä 4.10.2016. Yhtiö vastaanotti palkinnon yhdessä toiminnan puuhanaisen Sinikka Kyrön kanssa. Sinikka on ollut Virikevintin toiminnan käynnistämisen taustavoimana, kun taas yhtiö on tarjonnut hissillisestä Vitikanhelmen kiinteistöstään esteettömät, helposti myös apuvälinein liikkuville saavutettavat tilat Virikevintin käyttöön sekä avustanut pienhankinnoissa. Tilojen kalustamisessa ja sijoittelussa on huomioitu Virikevintillä kävijöiden mahdolliset liikuntarajoitteet. Virikevintti aloitti toimintansa vuosi sitten, ja jatkaa aktiivista toimintaansa Vitikantiellä sijaitsevissa tiloissaan viikoittain. Virikevintti on kerännyt mukavasti ikääntyneitä toimimaan ja viettämään aikaa yhdessä.  Toimintaa vetää Sinikka Kyrö apunaan myös muita vapaaehtoistoimijoita.

Huomionosoituksen luovutti tilaisuuden isäntä, Haapajärven Vanhus- ja vammaisneuvoston jäsen, kotiseutuneuvos Kyösti Niinikoski.

Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää tunnustuksen saajasta kahden vuoden välein.

 

 

Jaa juttu:

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.