Blogi

Hei me peruskorjataan! Mistä kaikki alkoi?

02.02.2022

Sivakassa eli Kaivokatu 7 -kiinteistössä toteutetaan peruskorjausremontti. Korjaustyöt päästään aloittamaan kesällä 2023. Tällä blogisivustolla pääset seuraamaan Sivakan peruskorjauksen etenemistä aina sen suunnittelun lähtökohdista remontin valmistumiseen saakka. Tervetuloa!

 

Sivakan etupihaa kesällä 2021
Sivakan etupihaa kesällä 2021

 

Sivakka valikoitui peruskorjauskohteeksi sijaintinsa ja kuntonsa perusteella hankkeen esiselvityksen aikana. Sivakka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Haapajärven palveluista ja yrityksistä. Sivakan asukkaat ovat myös kehuneet taloyhtiön ympäristöä rauhalliseksi ja kiinteistössä onkin ollut kautta aikojen erinomainen käyttöaste.

Sivakkaan toteutettiin kuntotutkimus keväällä 2021 ja tuloksista saatiin vahvistus siitä, että kerrostalo on kunnoltaan sellainen, että peruskorjaus kannattaa toteuttaa. Sivakassa on myös tämänhetkistä kysyntää vastaava asuntojakauma, sillä kaikki asunnot ovat kooltaan 38-57,5m2 kaksioita. Näillä perusteilla päästiin aloittamaan peruskorjaussuunnitelmat Sivakkaan!

 

Sivakka Kartta
Sivakan välimatkoja kartalla. Sivakka sijaitsee lähellä palveluita.

Jaa juttu:

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.