Blogi

Asuntojen esittelyä

13.10.2023

Tässä blogitekstissä esittelemme tarkemmin Puutalokorttelin asuntoja ja niiden kokojakaumaa tonteilla Vitikantie 17 ja Vitikantie 19.

Puutalokorttelin asunnot ovat valoisia ja moderneja suurten ikkunoiden ja värimaailmansa ansiosta. Pohjaratkaisujen suunnittelussa on pyritty muunneltavuuteen, jolloin niiden huonejakoa voidaan muuttaa asukkaiden muuttuvien tarpeiden ja elämäntilanteiden mukaan. Asuntojen terassien sijoittelussa on huomioitu yksityisyys, jolloin myös terassilla on mukava viettää aikaa.

 

Vitikantie 19

Vitikantie 19 tontille rakennetaan Puutalokorttelin niin kutsutut senioriasunnot. Nämä asunnot ovat yksikerroksisia ja esteettömiä. Asuntojen varustelua voidaan muokata asukkaan tarpeen mukaan esimerkiksi apuvälineillä.

Tontille rakennetaan yhteensä 11 asuntoa ja alueen yhteinen kylätalo. Asunnot muodostuvat neljästä paritalosta ja yhdestä kolmen asunnon pienrivitalosta. Asunnoista viisi on 38m2 alkovillisia yksiöitä ja kuusi 44m2 kaksioita. Asunnoissa on tupakeittiöt, jotka tuovat tilantuntua kompakteihin asuntoihin.

Lukkaroinen Arkkitehtien tekemä havainnekuva 38m2 asunnosta.

 

Vitikantie 17

Vitikantie 17 tontille rakennetaan yhteensä 9 asuntoa. Asunnot muodostuvat neljästä paritalosta ja yhdestä erillistalosta. Asunnoista kaksi on 44m2 kaksioita, neljä 52,5m2 kaksioita, kaksi 62,5m2 parvellisia kaksioita ja yksi 71m2 saunallinen kolmio. Kaikissa asunnoissa on tupakeittiöt, jotka luovat avaruutta pohjaratkaisuihin.

Parvelliset kaksiot muodostavat tontille hienoa vaihtelevuutta ja parvi tuo kätevää lisätilaa asuntoon. Parvelle voi järjestää vaikkapa työtilan tai toisen makuuhuoneen.

Erillistalo on saunallinen kolmio, jossa yhdistyy omakotitalon asumisen mukavuus ja vuokra-asumisen huolettomuus.

Kuvassa Lukkaroinen Arkkitehtien havainnekuva 62,5m2 parvellisesta kaksiosta.

Jaa juttu:

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.