Blogi

Uudenlaista vuokra-asumista Haapajärvelle

22.02.2022

Tervetuloa seuraamaan Puutalokortteli -uudiskohdehankkeen tarinaa! Tällä sivustolla kerromme hankkeen taustoja sekä seuraamme sen etenemistä suunnittelun alkumetreiltä aina rakennusten valmistumiseen saakka.

Puutalokortteli -hanke pitää sisällään yhteensä 20 asuntoa, jotka rakennetaan tonteille: Vitikantie 17 ja Vitikantie 19. Asuntokokonaisuus muodostuu yksittäisistä erillistaloista, paritaloista sekä yhdestä kolmen asunnon pienrivitalosta. Rakennukset ovat puurakenteisia ja henkivät alueen jälleenrakennuskauden tyyliä modernilla otteella.

Asuntojen koot vaihtelevat 38m2 kaksioista 71m2 kolmioon. Saamme Vitikantielle puutaloalueen, joka tarjoaa täysin uudenlaista, laadukasta ja monimuotoista vuokra-asumista paikkakunnallamme!

Hankkeen suunnittelu alkoi alueen kaavoituksella jo keväällä 2019. Oululainen Lukkaroinen Arkkitehdit on toiminut vuokrataloyhtiön suunnittelijakumppanina alusta saakka.

Kuvassa Lukkaroinen Arkkitehtien havainnekuva Puutalokorttelista

 

Senioriasunnot – Vitikantie 19

Vitikantie 19 tontille suunnitellut 11 asuntoa on niin kutsuttuja senioriasuntoja. Tämän tontin asunnot rakennetaan täysin esteettömiksi ja ikäihmisille soveltuviksi. Asunnot ovat kooltaan 38m2-44m2 kaksioita. Vuokrataloyhtiö on hakenut ARA:lta eli Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta erityisryhmien investointiavustusta, jolla on tarkoitus lisätä asumiskustannuksiltaan kohtuullisten ja käyttötarkoitukseensa soveltuvien vuokra-asuntojen tarjontaa paikkakunnalla. Näitä asuntoja pystyvät hakemaan kaikki yli 55- vuotiaat ja/tai esteettömyyttä tarvitsevat henkilöt.

Kerromme senioriasunnoista yksityiskohtaisemmin myöhemmissä julkaisuissa.

Vitikantie 17 asunnot

Vitikantie 17 tontille rakentuu yhteensä 9 asuntoa. Asuntojen kokojakauma on 44m2 kaksioista 71m2 kolmioon. Tontille on suunniteltu yksi paritalo ja 7 erillistaloa. Näissä asunnoissa yhdistyy omakotitalossa asumisen hyvät puolet ja vuokra-asumisen helppous! Vitikantie 17 tontin asunnot ovat kaikkien haettavissa.

Kuvassa Lukkaroinen Arkkitehtien havainnekuva Vitikantie 17 tontista

Jaa juttu:

Kysyttävää? Laura auttaa
asiakaspalvelija

Moi. Tuliko sinulle mieleen jotain, mitä haluaisit kysyä? Lähetä viesti ja otan sinuun yhteyttä toimistoajan puitteissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.